FIETSEN EN ETEN VENNEN ROUTE REUSEL 28 EN 47 KM

Fietsen en Eten Vennen Route rondom Reusel.

Een fietstocht in Reusel langs verschillende vennen met start en finish bij Eetcafe Feestzaal de Klok in Reusel. U fietst door verschillende natuur gebieden. Een van de vennen welke u bezoekt in deze fietstocht is het Bele ven is een natuurgebied ten westen van Reusel dat eigendom is van de Stichting Brabants Landschap. Het gebied is 174 ha groot. Het gebied vormt de bovenloop van de Belevense Loop en bestond uit een reeks van met elkaar verbonden vennen die gebruikt werden als viskweekvijver. Bij de lange route brengt u ook een bezoek aan het landgoed Utrecht wat ligt bij Esbeek.

Tijdens deze fietstocht bezoekt u de volgende beziensvaardigheden:

  • Het Beleven (spreek uit: Bele-ven) is een natuurgebied ten westen van Reusel.
  • Landgoed de Utrecht is een ca. 2500 hectare groot landgoed ten zuiden van het dorpje Esbeek in de gemeenten Hilvarenbeek en Reusel-De Mierden.

Fietsen en Eten Vennen Route heeft twee mogelijkheden:

Een fietsroute van ongeveer 47 kilometer met begin en einde bij de Eetcafe Feestzaal de Klok in Reusel. U begint deze route tussen 10.00 en 11.00 uur.

De route bevat vier stops. Bij elke stop ontvangt U een gerecht. Totaal ontvangt U vijf gerechten. De prijs van deze route bedraagt € 32,50 per persoon. Na afloop van de route ontvangt U een evaluatieformulier. Wanneer U dit evaluatieformulier inlevert krijgt U een kleine attentie. Een fietsroute van ongeveer 28 kilometer met begin en einde bij de Eetcafe Feestzaal de Klok in Reusel. U begint deze route tussen 10.00 en 11.00 uur.

De route bevat drie stops. Bij elke stop ontvangt U een gerecht. Totaal ontvangt U vier gerechten. De prijs van deze route bedraagt € 28,50 per persoon. Na afloop van de route ontvangt U een evaluatieformulier. Wanneer U dit evaluatieformulier inlevert krijgt U een kleine attentie. Reserveren?

U kunt reserveren per mail. Stuur een e mail naar info@fietseneneten.nl met duidelijke naamvermelding, adres, postcode, woonplaats en met hoeveel personen U bent. Welke dag wilt U reserveren, welke route wilt U en heeft U bijzonderheden bijvoorbeeld vegetarisch of diabetici. U kunt ook telefonisch reserveren . Bel het volgende telefoonnummer 0620-880003. Overige bijzonderheden:

Fietsen huren is mogelijk. Prijs per fiets is € 8,00 per dag. U dient deze wel van tevoren te reserveren. De routes zijn het gehele jaar mogelijk m.u.v. maandag.

 

Eetcafe en Feestzaal de Klok,

Turnhoutseweg 32,

5541 NZ REUSEL.

T. 0497 - 641320

W. www.deklokreusel.nl

 

Cafe , Snackbar Den Hoek,

Kerkstraat 23,

5095 AE HOOGE MIERDE

T. 013 - 5092341

 

Cafe Schuttershof ,

Dorpstraat 2,

5085 EG ESBEEK.

T. 013 - 5169242

W. www.cafeschuttershof.nl

 

BRASSERIE SNIEDERS,

Markt 2,

5531 BA BLADEL.

T. 0497 - 847444

W. www.brasseriesnieders