Veel gestelde vragen


1. Hoe kan ik reserveren?

U kunt op twee manieren reserveren namelijk per mail of telefonisch. Als U per mail ( info@fietseneneten.nl ) reserveert dient U aan te geven Uw naam , adres, woonplaats en telefoonnummer verder dient aan te geven op welke dag U wilt fietsen en met hoeveel personen. Als er ook nog bijzonderheden zijn dan horen wij dit graag bijvoorbeeld vegetarisch of diabetici. Telefonisch reserveren kan ook. U belt het volgende telefoonnummer 0620-880003. Als u de voice mail krijgt spreek dan duidelijk Uw naam en telefoonnummer in wij bellen U dan zo snel mogelijk terug.

2. Tot hoe laat kan ik reserveren?

U kunt dagelijks reserveren tot 20.00 uur voor de volgende dag mits deze dag niet een rust dag is voor de desbetreffende route.

3. Kan ik met grote groepen reserveren?

Uiteraard kunt U met grote groepen (groter dan 15 personen) reserveren maar wij zouden het fijn vinden als U dit van te voren aangeeft. Bij voorkeur minimaal 1 week van te voren.

4. Hoe kan ik cadeaubonnen bestellen?

U kunt bellen naar 0620-880003 waar U uw bestelling door kunt geven maar U kunt ook een mailtje sturen naar info@fietseneneten.nl

5. Kan ik het hele jaar door fietsen en eten?

Per fietsroute staat aangegeven vanaf wanneer tot wanneer er de mogelijkheden zijn om te fietsen en eten. Staat er bij de fietsroute niets vermeld dan kan het gehele jaar door.

6. Kan ik annuleren?

Doordat U 's avonds tot 20.00 uur kunt reserveren is het niet mogelijk om te annuleren mits er een dringende reden is.

7. Ik wil als ondernemer meedoen met dit product kan dat?

Als U als ondernemer interesse heeft om dit product bij Uw gemeente of streek te ontwikkelen neem dan contact op met 0620-880003 of stuur een mailtje naar info@fietseneneten.nl  en wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.